The Foundation’s main aim is to promote, develop and coordinate, principally at Courmayeur, research, studies, experiments and the organisation of meetings for further analysis and to publish factual knowledge concerning contemporary social issues of law and economics, with a particular focus on the international context.
Meeting with Federica Brignone on Hundredths of a second and hundreds of hours of training. Competitive sport today
Courmayeur, August 22 2017
› Locandina Panorama di mezzo agosto 2017 [ pdf - 440,52 KB ]
› Comunicato Stampa, Panorama di Mezzo Agosto [ pdf - 311,47 KB ]
› www.loscarpone.cai.it, 1 agosto 2017 [ pdf - 242,55 KB ]
› La Vallée Notizie, 5 agosto 2017 [ pdf - 379,71 KB ]
› La Stampa Aosta, 6 agosto 2017 [ pdf - 1.001,10 KB ]
› www.aostasera.it, 7 agosto 2017 [ pdf - 278,16 KB ]
› La Stampa Aosta, 12 agosto 2017 [ pdf - 388,09 KB ]
› La Vallée Notizie, 12 agosto 2017 [ pdf - 439,93 KB ]
› Il Trillo del Diavolo, 9 agosto 2017 [ pdf - 270,18 KB ]
› La Vallée Notizie, 19 agosto 2017 [ pdf - 335,96 KB ]
› La Stampa Aosta, 22 agosto 2017 [ pdf - 351,93 KB ]
› www.aostanews24.it, 22 agosto 2017 [ pdf - 530,54 KB ]
› www.skiracemagazine.it, 24 agosto 2017 [ pdf - 6,62 MB ]
› La Vallée Notizie, 26 agosto 2017 [ pdf - 278,12 KB ]
› La Vallée Notizie, 16 settembre 2017 [ pdf - 507,96 KB ]
› Gli Incontri di Courmayeur compiono 20 anni
› www.agenziavista.it, Federica Brignone la campionessa del mondo di sci a Courmayeur, 22 agosto 2017
› www.rete7.cloud, Federica Brignone e mamma Ninna: due campionesse, stesso DNA, 22 agosto 2017
› www.rete7.cloud, Federica Brignone "Amo lo sci da morire", 22 agosto 2017
› www.rainews.it, Courmayeur, sci: Federica Brignone si racconta, 23 agosto 2017
The Foundation activities
Via Roma, 88/d - 11013 Courmayeur (AO) - Aosta Valley - I
Tel . +39 0165 84 64 98 - Fax +39 0165 84 59 19
E-mail: info@fondazionecourmayeur.it
PEC: info@pec.fondazionecourmayeur.it
C.F. 91016910076
Our offices are open
Monday to Friday from 08.00 a.m. to 01.00 p.m. and from 01.30 p.m. to 05.30 p.m.